Deceuninck® Gevel -en Dakbekleding

Gevelbekleding, dakranden en dakoversteken ...

Deceuninck biedt u een uitgebreid productassortiment. Zowel voor nieuwbouw als renovatie verzekeren de Deceuninck profielen, tot in de moeilijkste hoeken, een nauwkeurige afwerking. Wenst u een perfecte harmonie in buitenschrijnwerk? Wilt u creatief omspringen met diverse stijlen en kleuren? Bij Deceuninck zijn beide mogelijk.

Aluminium dakoversteek in eigen huis

Buiten bovenstaan product in PVC maken wij ook echte aluminium dakoversteek “ARTEC” bekleding in eigen huis. Dit zijn aluminium cassetten die net zo gemakkelijk te plaatsen zijn door de doe-het-zelver als bovenstaande.

Eternit® Cedral Click gevelbekleding

Plaatsing met tand en groef

De Cedral Click stroken zijn vervaardigd uit vezelcement een uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De stroken zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: Cedral Click Classic biedt u de bekende cederhoutstructuur en Cedral Click Smooth heeft een licht gestructureerd uitzicht. Ze zijn ook perfect combineerbaar met Operal voor het bekleden van dakranden dankzij het gelijklopend kleurenschema.

Twinson® Buitenmuurbekleding

Best of both worlds

Welkom in de wereld van Twinson®, een wereld waar natuur en technologie hand in hand gaan. Twinson® is vervaardigd uit hout en pvc. Door de voordelen van beide materialen te verenigen in één nieuwe grondstof, brengt Twinson® het beste uit twee werelden samen: het natuurlijke uitzicht en warme gevoel van hout én de onderhoudsarme duurzaamheid van pvc.

DURASID® Gevelbekleding

Easy lasting sidings

DURASID is een compleet gevelbekledingssysteem geschikt voor nieuwbouw en renovatie: ideaal voor toepassingen woningbouw, chaletbouw, industriebouw, … De basis van de profielen is vervaardigd uit hardschuim PVC met daarboven een gecoëxtrudeerde toplaag. Het systeem is een esthetisch alternatief voor de traditionele gevelbekledingen.

Eternit® Gevel-en Dakbekleding

WAAROM KIEZEN VOOR ETERNIT GEVELBEKLEDING?

Eternit staat voor een uitgebreid assortiment natuurlijke producten op basis van vezelcement. De platen, stroken en leien zijn vormvast, waterbestendig, vorstbestendig, milieuvriendelijk, onderhoudsvriendelijk en hebben uitstekende brandwerende eigenschappen. Ze bestaan in een ruime waaier van maten, kleuren en uitvoeringen. Ze kunnen op diverse manieren worden afgewerkt en gecombineerd met andere materialen.

RUUKI® Dak-en gevelbekleding

De platen van RUUKI zijn lichte maar zeer stevige dak- en wandelementen. Door hun gunstig profiel lenen ze zich architectonisch en van het industrieel ontwerp uitstekend voor industriële of private nieuwbouw. RUUKI-platen met felsrand zijn gemakkelijk te plaatsen, gaan lang mee en zijn voordelig. Bovendien zijn de platen bestand tegen weer en wind, zijn glad en vuilafstotend, bestand tegen corrosie en zien ook nog na vele jaren uit als nieuw.

TRESPA® Gevel- en Dakbekleding

GEZONDER, GEMAKKELIJKER & WEERBESTENDIG

Trespa Meteon-platen zijn verkrijgbaar in een breed assortimentkleuren, effecten en structuren – standaard of gemaakt naar specificatie. Deze platen kunnen uw ontwerp transformeren, veredelen of er zelfs een geheel nieuwe dimensie aan toevoegen. Er zijn letterlijk duizenden toepassingen over de gehele wereld waaruit blijkt hoe veelzijdig het materiaal is. Trespa Meteon is niet alleen aantrekkelijk – maar ook zeer sterk en duurzaam, zodat uw woning er ook morgen nog als nieuw uit zal zien.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search