VERASOL® Profiline - Glasschuifwand met extra lage bodemrail

UNIEK: Glasschuifwanden met extra lage bodemrail!

Verasol® glasschuifwanden worden altijd compleet en op uw specifieke maat geleverd.

Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Verasol® biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik.

Een terrasoverkapping in combinatie met de Solide Verasol® glasschuifwanden garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glasschuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. De glasschuifwanden zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar!

SUNPARIDISE® VG 17

De lichte compleet glazen schuifwand VG 17 overtuigt door transparantie en design.

De individuele glasruiten lopen onderaan in een smalle loopschoen en worden bovenaan enkel en alleen in het plafondprofiel geleid – volledig zonder bijkomende kozijnen. Als bescherming tegen stof, wind en weer dient deze schuifwand vooral voor de beglazing van balkons en terrassen en als scheidingselement binnenshuis. Door de veelzijdige configuratiemogelijkheden kunnen er maximale openingen in glazen transparantie gerealiseerd worden, ook bovenhoeks.

SUNPARIDISE® VG 15

Het systeem is in 2-, 3-, 4- of 5-sporige uitvoering leverbaar.

De compleet glazen schuifwand is gebaseerd op een uiterst compact en licht profielsysteem van aluminium voor de opname van grote oppervlakken beslaande glaselementen. Het systeem is in 2-, 3-, 4- of 5-sporige uitvoering leverbaar.
De afzonderlijke elementen lopen op kogelgelagerde looprollen en zijn uitgerust met meenemers die het volgende element bij de sluiting automatisch mee trekken. De vergrendeling gebeurt in principe met knipslot voor een bediening langs binnen.

Systeemkenmerken

  • licht, thermisch niet-gescheiden aluminiumsysteem
  • Uitvoering: 2-, 3-, 4- of 5-sporig
  • Glasdiktes: 8 mm of 10 mm
  • Allerlei varianten maximaal 10 vleugels
  • Elementafdichting: optioneel, met borstelafdichting
Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search