HOUTEN BIJGEBOUWEN GEVEN STIJL AAN UW TUIN & HUIS

De tijd dat mensen een gewoon berghok in de tuin zetten, is voorbij. Tegenwoordig wordt er gekozen voor een stijlvolle berging, vaak met een overkapping of een prieel erbij. Daaronder kan u dan die mooie buitenkeuken, of uw jacuzzi of een loungeset plaatsen. Uw houten bijgebouw wordt helemaal op maat gemaakt, waardoor u uiteraard alles grotendeels zelf kan bepalen. Op die manier wordt het tuinhuis een gepersonaliseerde blikvanger en sfeermaker in de tuin.

Gebruikt u het tuinhuis, blokhut of berging als poolhouse, dan komt daarin de technische installatie van het zwembad. Vaak gecombineerd met omkleedruimte, toilet en douche. Het voordeel van een houten constructie is dat het overdag de warmte opneemt en die later geleidelijk afgeeft zodat u tot ‘s avonds laat onder de overkapping kunt genieten. Wij kunnen u echter ook een oplossing bieden voor uw wagen. Een kleine carport, of een degelijke, dubbele carport voor 2 wagens met vrije overspanning uiteraard, biedt de perfecte oplossing voor zowel storm als sneeuwval. Ook aanbouw tegen de woning is in de meeste gevallen geen enkel probleem. Verder is de cottage-stijl helemaal in.

De landelijke look voor deze blokhutten wordt mee bepaald door onze materiaalkeuze: massieve balken met eiken palen en eiken ringbalken verwerkt. Als u geen interesse meer hebt om uw tuinhuis te schilderen, kan u altijd nog kiezen voor een thermohouten uitvoering. Dit hout heeft een volkomen milieu-vriendelijk proces ondergaan en kreeg door de thermische behandeling een verhoogde duurzaamheid (tot klasse I/II), vergelijkbaar met ceder, teakhout enz. Door dit behandelingsproces heeft dit hout geen oppervlaktebehandeling meer nodig. Door de inwerking van de UV stralen, treedt er na verloop van tijd, verwering en vergrijzing op, zoals ook gebeurd bij de alomgekende zilvergrijze kleur van de Western Red Cedar.

Onze vakmensen helpen u graag vrijblijvend verder, mocht u nog meer vragen hebben. Van hen zal u al de nodige informatie bekomen zodat zij u mee kunnen inspireren om uw droomproject te mogen realiseren.

DOWNLOAD Folder

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search