CINTRALUX® ALU lichtstraten

In de moderne architectuur krijgt het licht een steeds belangrijker rol te vervullen. Licht verdient trouwens die aandacht omdat het deel uitmaakt van het concept en de esthetiek van een gebouw. Het licht is sterk bepalend voor het eindresultaat. Om licht zo goed mogelijk te integreren zijn speciaal ontwikkelde bouwelementen nodig die alle technische en esthetische facetten met elkaar verzoenen. Daklicht geeft 3 maal meer rendement dan een zelfde oppervlakte lichtinval via gevelbeglazing
of ramen.

Een Cintralux® Alu is zo’n element. Het is een bijzonder geschikte constructie die door haar soberheid licht maar zeer duurzaam is. Een Cintralux® Alu laat zich overal perfect inpassen en kan in elke nieuwe of bestaande dakconstructie geïntegreerd worden. Het daglicht wordt maximaal benut en garandeert de kleurechtheid van de verlichte objecten. Geen wonder trouwens dat de Cintralux® lichtstraten een vast element geworden zijn in zeer veel toonzalen.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search