GOVAPLAST® Planken & Palen

Op-en-top kwaliteit
Govaplast® producten zijn vervaardigd uit massieve hoogkwalitatieve, gerecycleerde kunststof. Ze zijn stevig, praktisch en duurzaam. Govaplast® staat voor een gamma massieve kunststof producten gemaakt op basis van een zeer hoogwaardige recycling kunststof. Dit assortiment omvat palen, planken, platen en massieve profielen uit gerecycled plastic.

Gebruiksvriendelijk
Govaplast® producten vragen geen onderhoud en het is onnodig om ze met milieubelastende beschermingsproducten te behandelen. De planken en palen kunnen niet splinteren, rotten, scheuren of barsten. Het materiaal absorbeert geen vocht en geeft geen schadelijke stoffen af.

Milieuvriendelijk
Govaplast® producten worden gemaakt uit gesorteerd huishoudelijk en industrieel PE afval. Ze zijn in de massa gekleurd en alle profielen hebben een homogene kern.

GOVAPLAST ECO-LINE ® Planken

Producten uit gerecycleerde kunststof
Govaplast® heeft ook een gamma palen en planken in goedkopere Eco-Line® kunststof. Dit is minder goed gesorteerd materiaal dat niet ingekleurd wordt zoals: Grastegels,ronde palen, palissadepaaltjes, paalvoeten, bordures en balken en planken. ‘eco’ staat niet alleen voor ‘ecologisch’ maar ook voor ‘economisch’

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search