ZENDOW® Ramen & Luiken

Wat vindt u belangrijk in uw woning? Dat u in de winter kunt genieten van een knusse warmte. In de zomer van een verfrissende koelte. Dat uw interieur volledig naar uw smaak is ingericht. Dat u zich ‘s avonds veilig voelt. Kortom, dat u er comfortabel in kunt leven. Vandaag en morgen. De ramen en deuren van Deceuninck komen aan al uw wensen tegemoet. Hun mooie stijl en technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen.

RICHE® Houten Ramen

Houten ramen maken elegante en praktische toepassingen mogelijk EN kunnen aangepast worden aan alle stijlen.
Alleen hout biedt zo’n ruime keuze aan “ouderwets” lijstwerk en aan speciale profielen die passen bij de architectuur van een gebouw. Hout is het meest geschikte materiaal voor de renovatie van herenhuizen, omdat het in lijn is met de oorspronkelijke traditie.
Hout, het lievelingsmateriaal van veel architecten, geeft een persoonlijke noot aan zowel oude als moderne gebouwen, en houdt perfect rekening met de specifieke stijl van ieder pand.

RICHE® Hout-ALU Ramen

De structuur van het kozijn is van hout en het buitenste parament is van gelakt aluminium. Zo worden de voordelen van beide materialen met elkaar gecombineerd: een uitstekende isolatie die eigen is aan hout, en de afwezigheid van onderhoud dankzij aluminium. Op deze manier behoudt u de positieve invloed die hout heeft op het klimaat binnenshuis, en natuurlijk alle technische voordelen die eigen zijn aan het houtwerk van Riche.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search