Govadeck® Terrasplanken

Kunststof terrasplanken

De antislipplanken van Govadeck zijn massieve planken vervaardigd uit gerecycleerde kunststof. Deze Govadeck® terrasplanken zijn sterk en duurzaam en passen bovendien met hun natuurlijke look in elke omgeving. Een Govadeck kunststof terras kan zelf geplaatst worden. Dat gebeurt met het Gova-Connect systeem, een bevestiging uit hoogwaardig materiaal die de kunststof planken elke 35 cm ondersteunt en toelaat om uit te zetten. Het systeem wordt geplaatst in de gleuven, zodat op de bovenzijde geen schroeven te zien zijn.

Twinson® Buitenvloerbekleding

THE BEST OF BOTH WORLDS

Welkom in de wereld van Twinson®, een wereld waar natuur en technologie hand in hand gaan. Twinson® is vervaardigd uit hout en pvc. Door de voordelen van beide materialen te verenigen in één nieuwe grondstof, brengt Twinson® het beste uit twee werelden samen: het natuurlijke uitzicht en warme gevoel van hout én de onderhoudsarme duurzaamheid van pvc. Twinson® is 100% recycleerbaar. Bovendien is Twinson® een milieuvriendelijk alternatief voor hardhout. Terwijl hardhout enkel voorhanden is in de bedreigde regenwouden, bevat Twinson® dennenhout dat snel groeit in bossen die permanent worden heraangeplant.

Govaplast® Valtegels

Rubber tegels

Een ideale manier om snel een dakterras te maken van uw plat dak. (geen meet- of paswerk en geen uitvullingswerk)
Beschikbaar in verschillende diktes en kleuren.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search