NIEUW BIJ HOUBRECHTS

DUOFUSE® Tuinafsluitingen

Het duurzame alternatief voor hout en beton

Gebruik makend van dezelfde paal, afdekkap en U-profiel van het tand en groef plankensysteem, vormt het hier op een stijlvolle aanvulling. De nieuwe staalversterkte plank (12cm hoog en aan de 4 zijden geborsteld) en het opvulprofiel zijn nieuw.

Hoogtes mogelijk tot 200cm. Het aantal planken en de
ruimte tussen de planken kan vrij gekozen worden. De standaardbreedte van 180cm kan ingekort worden.
Kan gebruikt worden als omheining of afsluiting voor weides, (voor)tuinen, maneges,…
Verkrijgbaar in Tropical Brown, Stone Grey en Graphite Black.

DUOFUSE® lamellenafsluiting

HOUTCOMPOSIET

Het Duofuse® gamma wordt verder uitgebreid met een gloednieuw systeem uniek op de markt: de houtcomposiet lamellenafsluiting. Door gebruik te maken van bestaande artikelen uit het tand en groef plankensysteem, aangevuld met een nieuwe plank en U-profiel bekomt u een stijlvolle afsluiting met een unieke structuur. Iedere plank is opgebouwd uit een aantal lamellen.

De afsluiting heeft langs beide zijden dezelfde look, dus geen burenruzies! U kiest zelf de hoogte van de afsluiting (tot 2m) en natuurlijk ook 1 van de 3 unieke Duofuse kleuren. Hierdoor is de omheining perfect combineerbaar met de tand en groef tuinafsluiting, omheining of de terrasplanken.

DUOFUSE® tand en groef plankensysteem

HOUTCOMPOSIET

Het duurzame en modulaire alternatief voor hardhouten tuinschermen!

Na de jarenlange ervaring met de productie van composiet terrasplanken ontwikkelde Plastivan een uitzonderlijk tand en groef plankensysteem in houtcomposiet waarmee u een modulaire tuinafscheiding kan creëren.

Dankzij de bijhorende U-profielen en composietpaal bouwt u uw tuinafsluiting in alle richtingen, in alle breedtes (tot max 200cm) en in alle hoogtes (15 tot 195cm).

Het plankensysteem kan ook als basismateriaal voor tuinhuizen, carports, blokhutten, berging, poorten,… gebruikt worden.

Verkrijgbaar in Tropical Brown, Stone Grey en Graphite Black.

GOVAWALL® Tuinschermen

Duurzame privacy

Gova-Wall ®, de enige onderhoudsvrije scheidingswand uit hoogwaardig gerecycleerde kunststof!

De sterke punten op een rij

• uniek design
• volledig onderhoudsvrij
• duurzaam
• rotvrij
• geluidsisolerend
• 100 % recycleerbaar
• massieve profielen
• Hoek : van 70° tot 290°

Download

DECEUNINCK® Duurzame Tuinomheiningen

Schoonheid en functionaliteit hand in hand

De tuinafscheiding in houtcomposiet van Deceuninck bestaat uit Twinson planken. Deze tuinschermen brengen de beste kenmerken van hout en PVC samen: het natuurlijke uitzicht en het warme gevoel van hout, en het onderhoudsgemak en de robuustheid van PVC. Onze tuinpanelen zijn veel steviger dan de meeste schuttingen. Ze bieden niet alleen beschutting tegen de wind; u kunt er ook een rustige en gezellige, discrete ruimte mee creëren, waarmee u heel eenvoudig aan nieuwsgierige blikken ontsnapt.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search