HR® Vliegenramen en Vliegendeuren

Vliegenraam

Een vliegenraam als noodzakelijke aanvulling op uw exterieur om het comfort binnen te verhogen. Estetisch verantwoord, aangepast aan elke willekeurige raampartij zorgt dit vliegenraam ervoor dat ‘wie buiten zijn ook buiten blijven’ . Vliegen én andere insecten maken geen enkele kans om binnen te raken. Dit is een heel wat diervriendelijkere manier dan al die spuitbussen en vliegenvangers.

Maar het is ook een vliegenraam dat makkelijk te bedienen is. Door middel van een ingenieus klemsysteem is het vliegenraam eenvoudig te verwijderen maar ook net zo eenvoudig weer te plaatsen. Hiermee blijven uw ramen bereikbaar voor een regelmatige wasbeurt.

Vliegendeur

Een vliegendeur als noodzakelijke aanvulling op uw exterieur om het comfort binnen te verhogen. Estetisch verantwoord, passend binnen elke deurpartij zorgt deze vliegendeur ervoor dat ‘wie buiten zijn ook buiten blijven’ . Vliegen én andere insecten maken geen enkele kans om binnen te raken. Dit is een heel wat diervriendelijkere manier dan al die spuitbussen en vliegenvangers.

Een vliegendeur uitgevoerd met een schopplaat om beschadigingen door schoenen te voorkomen. De schopplaat kan desgewenst uitgevoerd worden met een honden-of poezenluikje. Een pneumatische pomp zorgt ervoor dat de deur zich vanzelf zacht sluit. Een extra garantie tegen ongewenste vliegende bezoekers.

Schuifvliegendeur

Een schuifvliegendeur bespaart heel wat ruimte op bijvoorbeeld een terras. De schuifvliegendeur wordt plat op de deurpartij gemonteerd en schuift geluidloos open en dicht. De schuifvliegendeur rolt door middel van rolwagentjes, bovenin een rail en wordt op de vloer geleid door een geleider. Hierdoor is het bijna onmogelijk om de schuifvliegendeur uit het kader ‘te lopen’ .

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals gemoffeld aluminium, volmateriaal PVC-snoer, vliegengaas uit glasfiber vervaardigd, kunststof rollers op vernikkelde wagen, verhoogd de schuifvliegendeur het comfort van de gebruiker zowel binnen als buiten. En dit jaren lang.

Estetisch verantwoord, passend op elke deurpartij zorgt de schuifvliegendeur ervoor dat ‘wie buiten zijn ook buiten blijven’. En daar is het uiteindelijk om te doen.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search