HDM® Wellness Floor

HDM® Supergloss Floor

HDM® Character - Houten Vloeren

HDM® Contesse - Vinyl Vloeren

HDM® Dsire - Laminaat Vloeren

HDM® Homebrand - Laminaat Vloeren

HDM® Villeroy & Boch - Laminaat Vloeren

HDM® Wellness Floor

De vloer met de geïntegreerde geluidsdempende laag. In alle opzichten een kwaliteitsvloer voor de hele woning alsook voor commerciële toepassingen.
Wellness vloeren reduceren het contactgeluid van laminaatvloeren en bieden daardoor meer loop- en wooncomfort. Het geheim zit hem in de onderzijde. Door het aanbrengen van de gepatenteerde Laminopax® honingraat structuur ontstaat een gentegreerde geluidsdempende laag. Hierdoor treedt geluidsdemping tot 10db op en wordt het waarneembare contactgeluid tot 50% gereduceerd. Dit verbetert de akoestiek in uw ruimte.
Het uitzonderlijke comfort van Wellness hoor je niet alleen je voelt het ook. En doordat de vloer nauwelijks dikker (7,7 mm) wordt, is de vloer zeer geschikt voor renovaties. Ook Wellness floor is uitgevoerd met een click verbinding voor snel en schoon leggen.

HDM® Aqua Step

De laminaatvloer voor de badkamer!
Aqua floor is de eerste watervaste laminaatvloer die geschikt is voor alle vochtige ruimtes. Aquafloor heeft een basis van PVC. Daarop is het 100% gesloten n watervaste ELESGO®-oppervlak aangebracht. Dankzij de Unilin Clickverbinding bent u zeker van een eenvoudig en snel te leggen vloer zonder lijm. Door de zachte PVC-dichting van de verbinding, blijven de naden vochtdicht. De vloer wordt langs de randen afgekit zodat er nooit water onder de vloer kan komen. De voeg kan mooi worden afgewerkt met een kwartrond in hetzelfde decor. Overigens: door de basis van PVC heeft Aquafloor ook hele goede geluidsdempende eigenschappen.

VILIGNO® Laminaat Vloeren & Vinyltegels

PLANKEN
De Viligno planken collectie bestaat uit natuurgetrouwe houtmotieven met nerfstructuur. Geschikt voor woonkamers, slaapkamers, burelen en zelfs commerciële projecten.

TEGELS
Viligno vinyltegels met de look van echte natuursteen lenen zich uitstekend voor de inrichting van een onderhoudsvriendelijke en gezellige badkamer of keuken. Net als alle andere Viligno vloeren zijn ze bovendien 100% watervast.

Deceuninck® Decoramic Premium

Decoratieve tegels voor wand & vloer (2 in 1)

Met Decoramic Premium kan je zowel vloeren als wanden een nieuwe look geven. De tegels zijn 100% watervast en voorzien van een antisliplaag. Daardoor bieden ze ook voor badkamers en keukens een totaaloplossing. De Decoramic Premium tegels zijn eenvoudig te plaatsen en compatibel met vloerverwarming.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search