DUMAPLAST® Decoratieve wand- en plafondpanelen

Pvc-panelen zorgen voor een efficiënte en stijlvolle afwerking voor muren en plafonds overal in huis. De hoogkwalitatieve panelen zijn gemakkelijk te installeren door zowel amateur als professional. Door hun waterbestendigheid zorgen Dumaplast-panelen voor een duurzame wand- en plafondbekleding, met name in vochtige ruimtes zoals badkamer, toilet, keuken, garage, enz. De panelen zullen noch delamineren, noch water absorberen. Natuurlijk kan het ook elders in huis gebruikt worden.

Deceuninck® Wand- en Plafondprofielen

Kiezen, creëren, combineren

Je voelt je graag goed in de ruimte waarin je leeft. Je leefomgeving ademt door zijn inrichting een bepaalde sfeer uit. Niet alleen de meubelelementen maar ook de afwerking van de wanden en plafonds spelen hierbij een belangrijke rol. Op zoek naar soberheid en strakheid of gezelligheid en warmte? Het Deceuninck Decor gamma is dé interieuroplossing bij uitstek. De verschillende reeksen en afwerkingen bieden een ruime waaier aan mogelijkheden die gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm zijn. Door het gebruik van de Deceuninck Decor profielen kiest u voor een praktische woonoplossing. Kleur en vorm worden gekoppeld aan perfecte afwerking en eenvoudige plaatsing.

Het Elesgo®-assortiment van HDM omvat een groot aantal producten waarmee u met gemak het mooiste interieur kunt creëren. Naast Elesgoflex® flexibel laminaat zijn er Elesgo® laminaat-vloerdelen, wand- en plafondpanelen, kastdeurfronten en diverse soorten lijstwerk verkrijgbaar. De vele decors, ondermeer met houtstructuren en uni-kleuren, komen in de meeste producten terug, zodat u een harmonieuze inrichting kunt maken en sfeervol kunt combineren. Zo zijn bijvoorbeeld in alle uni-decors bijpassend lijstwerk en wand- en plafondpanelen verkrijgbaar.

PLASTIVAN Wand- en Plafondbekleding

Decoratieve panelen voor binnengebruik.

Plastivan biedt een uitgebreid assortiment kwalitatieve decoratieve kunststofpanelen aan voor wand- en plafondbekleding.

Decoratieve panelen zijn eveneens makkelijk te installeren en typische DHZ produkten. Ons aanbod bestaat uit vele aantrekkelijke decors en kleuren. Muren en plafonds kunnen in elk interieur op een esthetische manier afgewerkt worden. Gelieve de nodige tijd te nemen om onze collectie te bekijken.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search