Wilms Zonwering ZIPX95

Ervaar het comfort van warmtewering

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Wegens hun uitstekende thermische isolatie houden screendoeken tot 85% van de zonnewarmte buiten en beschermen ze uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV-stralen.

De glasvezeldraden zijn omhuld met kunststof. Het weefsel is onvervormbaar en onontvlambaar. De screendoeken voorkomen verblinding en zonterugkaatsing terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. De technische screenweefsels zijn verkrijgbaar in verschillende wevingen en in glasvezelof polyesterkwaliteit. Dankzij het uitgebreid gamma van doekkleuren vindt u steeds een perfect passend doek bij uw interieur en architectuur.

Het doek zal steeds strak hangen door de verzwaarde aluminium onderlat. Een geruisloze werking wordt gewaarborgd doordat aan beide uiteinden van de onderlat nylonblokjes worden bevestigd, die in aluminium geleiders schuiven.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 011 31 29 31 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search